YOUTUBE | Favorite american youtubers.Elke dag kijk ik alle nieuwe videos van de mensen waarop ik geabboneerd ben, en dan kijk ik vooral graag naar Amerikaanse youtubers en vandaag deel ik jullie mijn favorieten.Ten eerste: Mijn allergrootste favoriet: Jacksgap. Dit kanaal is van Jack Harries, maar ook zijn tweelingbroer Finn Harries komt regelmatig voor in zijn video's. Ik vind ze beiden geweldig en kijk deze videos dan ook met liefde. Kanaal: Jacksgap.
Sam Pepper heeft ook geniale videos. Onder andere veel pranks, of zoals hier 'Things we do at school.' I love it. Kanaal: OFFICIALsampepper.

"

Hellooooooooo Marcus! Marcus maakt ook geniale videos, i like it! Kanaal: MarcusButlerTV


Alfieee. Alfie maakt net als Marcus geweldige videos. Youtube kanaal: Pointlessblog.


Houd je van Marcus en Alfie samen? Have to check this one: 120 Chicken nuggets challenge. Geniaal!Geniale lift prank met Jack Harries en Sam Pepper.Unicycling met Jack en Sam, door o.a de supermarkt. Geweldig!

Dit waren alweer mijn favoriete amerikaanse youtubers, en de joune? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen