Catrice infinite shine lip gloss 050 Sugar Crush.

 


Al een tijdje heeft Catrice het nieuwe assortiment in de winkels liggen. Ik heb er zelf een aantal producten van gekocht. Vandaag laat ik jullie deze prachtige infinite shine lip gloss zien.

Ten eerste vind ik de verpakking erg mooi. Lekker simpel, maar veel beter dan de oude verpakkingen. Hierbij had ik altijd last dat ze kapot gingen, maar bij deze heb ik dat nog niet gehad. -Afkloppen!De kwastjes vind ik ook erg prettig geworden. Deze past bij mij perfect voor mijn lippen en zonder spiegel aanbrengen is met dit kwastje ook geen enkel probleem.Ik heb deze gloss in de kleur 050 Sugar Crush. Dit is een hele mooie lichte lipgloss met een gekleurde glitters. Deze voel je wel een beetje zitten op je lippen, maar persoonlijk vind ik ze niet vervelend, en aangezien het hele miniscule glitters zijn heb je er niet zo snel last van. De lipgloss pikt ook niet extreem, en hij blijft redelijk lang zitten. Ik vind dat de lip glossen van Catrice er erg op vooruit zijn gegaan.
 
De Catrice infinite shine lip glossen kosten €2,99 per stuk.

Geen opmerkingen