Max Blushes: Pink & Rosewood.


De action krijgt steeds meer beautyproducten, en ook steeds meer goede producten. Toen ik deze twee mooie blushes zag liggen was ik dan ook erg benieuwd en nam ik ze mee.

De blushes zaten in een zwart doosje, wat erg chique oogte, maar toen ik ze eruit haalde. Bah wat een vreselijke verpakking hebben deze blushes. Ze ogen erg goedkoop, al zijn ze dat ook, maar ik had het liever met zwart ipv. zilver gezien, dat had er vast al íets beter uitgezien.

De kleurtjes vind ik dan wel weer erg mooi. Links zie je Rosewood, rechts zie je Pink. Pink lijkt in het doosje erg donker, maar dit valt heel erg mee.


Opnieuw links Rosewood en rechts pink. Met één veegje heb je niet meteen een geweldige pigmentatie, maar als je wat vaker veegt heb je ruim voldoende pigment. De blushes blijven goed zitten en brengen makkelijk aan. Ik vind het fijne producten!

3 opmerkingen

  1. Ik heb ze ook. Ik vind ze best goed, voor de prijs dan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nog best mooie kleuren ook!

    Wil je een low-budget (van de action) tutorial maken?

    BeantwoordenVerwijderen