Dr. VAN DER HOOG crazy cupcake masker.

 


Van Dr. VAN DER HOOG had ik eigenlijk alleen maar de dunne vierkante maskertjes geprobeerd, tot ik het ''Crazy cupcake.'' masker bij het Kruidvat zag liggen. Deze moest ik natuurlijk wel meenemen.

Ik was ontzettend benieuwd naar de geur die dit masker zou hebben. Ik dacht aan een heerlijke aardbei topping, maar hm, dit viel tegen. Het masker heeft een heel licht vanille geurtje, wat aan de andere kant ook wel weer fijn is, al had ik bij cupcake's toch wel iets anders verwacht. Misschien smaakt het wel naar cupcakes? Ik heb het in ieder geval niet geprobeerd, haha. Dit masker bevat twee kanten '1 voor jou.' en aan de andere kant 'En een voor een vriendin.' maar natuurlijk kan je ze ook allebei lekker zelf houden.Het masker heeft een vrij dunne structuur, al druipt het niet van je gezicht af. In één verpakking zit bovendien genoeg voor twee keer, al heb ik hem gewoon voor één keer gebruikt. Het masker moet je 15 tot 20 minuten laten zitten, en ik zelf heb hem 20 minuutjes laten zitten. Vervolgens heb ik hem verwijderd en hm, wat was mijn huid lekker zacht. Dit masker is dan ook zeker een aanrader. Ik spotte hem bij het Kruidvat voor slechts €1,79! Heb jij dit masker al eens geprobeerd? Of weet je of er nog meer varianten te koop zijn? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen