Nail-arts die ik echt nog eens wil maken. #01.


Op mijn mobiel sla ik vrijwel dagelijks plaatjes op van mooie nail-arts die ik nog eens wil maken, en toen bedacht ik dat ik deze ook gewoon met jullie kon gaan delen. Vandaag dus deel een van een nieuwe reeks ''Nail-arts die ik echt nog eens wil maken.''
 
 

072910_grease_large

Grease. Hoe oud de film ook is, ik blijf hem gé-wel-dig vinden. Ik heb zowel grease 1 als grease 2 zo vaak gezien dat ik ze kan dromen, maar alsnog kijk ik ze met plezier. Deze nagels ga ik dan ook zeker eens maken. Ondanks dat ik nog altijd gitaar speel laat ik mijn nagels nu groeien en ga ik ze niet meer afknippen, dus wanneer ze wat langer zijn ga ik deze zeker maken.


Ook deze vind ik erg leuk. Vooral de lipstick en het diamantje. Toch vrij rustig met de pastel kleurtjes maar wel heel erg gaaf.Deze vind ik ook erg leuk, vooral de ringvinger. Lekker simpel maar toch goed opvallend met deze knalkleurtjes.Ook deze vind ik erg leuk, ik krijg hier meteen zin in zomer door.Deze is o.a. erg leuk voor valentijn met de hartjes en bloemetjes, maar natuurlijk kunnen ze ook gewoon voor een normale dag.Dit is een soort tribal, en tribal blijft leuk, en met deze felle kleurtjes ben je ook weer helemaal klaar voor de zomer. Ook is deze erg simpel en ik denk door vrijwel iedereen wel mogelijk om te maken.


En last but not least, deze dreamcatcher ombre nails. Een mooie ombre van lichtbruin en lichtblauw, en op de ringvinger een dromenvanger. Ik vind deze ook erg gaaf, lekker rustig.

En dat waren de nail-arts van deze week. Ik hoop dat ook jullie wat inspiratie op hebben gedaan, ik wil deze nail-arts echt nog eens maken, en wie weet zien jullie ze binnenkort voorbij komen op mijn blog.
 Geen opmerkingen