NOTD: Macarooned.Het is eigenlijk alweer een hele tijd geleden dat ik een nail-art heb gemaakt. Ik vind het bij korte nagels gewoon wat minder mooi staan, het lijkt wat eerder slordig, maar aangezien ik zo'n zin had om wat leuks op mijn nagels te maken besloot ik het toch maar te doen. Ik heb gisteren dan ook een extra sterke nagelverharder gekocht, in de hoop dat mijn nagels hier dan ook daadwerkelijk steviger door worden. Ik laat ze dan ook weer lekker groeien, zodat ik volop kan nail-arten.
And that's it. Ik had deze nail-art al vaker gezien en vond hem zo leuk, en aangezien hij echt heel erg simpel is besloot ik hem te maken. Zo storend is het niet op mijn *nu nog! (:* korte nagels, niet? Ik vind het in ieder geval wel meevallen. Ik heb als eerste mijn nagels met een nagelverharder van herome gelakt, de extra sterke! Waarna ik het kleurtje '106 free hugs.' van Essence heb aangebracht en deze laag goed heb laten drogen. Daarna heb ik de helft gelakt met de kleur '253 Mint Macaroon' van NYC. Je kunt ook meteen de lakjes beide half op je nagels lakken, dan hoef je het niet twee keer te laten drogen. Nadat deze beide lagen goed droog waren heb ik met een zwarte striper allemaal dunne lijntjes naast elkaar gezet. Dit hoeft helemaal niet precies, dus zelfs voor nagellakklunzen is dit erg gemakkelijk. Om het geheel te beschermen heb ik nog de Essence sealing top coat aangebracht, waarna ik alles weer heb laten drogen. Simpel, niet? Wat vind jij van deze nail-art en ga je hem ook maken? Laat het me weten in de reactie's.


2 opmerkingen

  1. Heel leuk gedaan! korte nagels of niet, staat goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeeel leuk, maar waar vind je zo'n zwarte striper en welk merk? Ik zoek dit echt al lang!

    BeantwoordenVerwijderen