Catrice Candy Shock producten.Gisteren trof ik de Candy Shock collectie van Catrice in de winkel en ik kon het dan ook niet laten om wat mee te nemen. Ik nam de multicolour blush, de lipbalm stick en één van de twee sugar pearls mee. Maar aangezien dit gewoon 'caviar nails.' parels zijn, en jullie dit vast allemaal wel kennen besloot ik hier niet over te schrijven. Mochten jullie alsnog een review willen over deze pearls hoor ik het graag.

Laten we eens beginnen met de multicolour blush uit de collectie. Dit is de kleur C01 Sugar Shock, een mooie blush met roze, koraal en witte teinten. Ook de vormgeving van het doosje vind ik erg leuk, lekker simpel maar toch leuk door de bolle vormgeving en de opdruk.
Dit lijkt wel verstoppertje. Zie jij 'm? Sorry voor de slechte foto, nouja, dit komt vooral door de zon. Toen ik de foto's maakte leek het niet zo slecht, maar wanneer je het artikel pas s'avonds typt en je geen fatsoenlijk licht meer hebt voor een betere foto is dit het gene waar je het maar mee doen moet. Als je er random overheen gaat met je vinger geeft het een lichtroze kleur af, met shimmer uiteraard, maar als je meer donkerroze wilt kun je natuurlijk de kwast daar wat meer naartoe laten glijden. Een prima kleurtje vind ik!En dan dit vreemde product. Een gelly buitenkant met daarin een kleurtje? Yes it's true! Dit is de Candy Shock lip balm stick, wederom in de kleur C02.

Wauw wat een pretty kleurtje! De lipbalm stick geeft een prachtige gloss af met een mooi lichtroze kleurtje.

En daar zie je hem op mijn lippen. Pretty isn't it? Ik vind hem prachtig, en ik denk dat dit zeker een van mijn favoriete lipproducten gaat worden!

De blush is te koop voor  €4,59 & de lipbalm stick is te koop voor €3,99.
Heb jij nog iets van deze collectie gescoord? En wat vind je ervan? Laat het me weten in de reactie's!

Geen opmerkingen