Nagellak stash.Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn nagellakstash heb laten zien, dus leek het me wel weer eens tijd voor een update. Dus bij deze: Mijn nagellakstash.

 


Als eerste maar mijn rekken. In vorige stashes konden jullie er hier drie van zien, maar aangezien ik een nieuwe kamer heb ( al een tijdje bovendien ) heb ik besloten er maar twee te houden. In de linker catrice, chanel, opi, bourjois en ciaté lakjes, en in de rechter nail-art pennen.
Zo, dat waren er een heleboel. Dit zijn dan ook mijn OPI lakjes. Een display vol, nouja er kan nog wat bij maar hij is aardig vol, lakjes. Verder heb ik de holland collectie, de skyfall collectie inclusief the man with the golden gun, en de germany collectie.
En dan nog twee lades met overige lakjes. Hier staan vooral lakjes van Essence, golden rose, herome, china glaze, mini setjes van OPI & Twee kaviaar setjes van de action. etc. Al met al zijn het bij elkaar zo ongeveer 500 lakjes, er zweven er ook nog een paar door mijn kamer, maar dat zijn er niet megaveel. Ik heb ze de laatste tijd niet meer echt geteld, want dat is me toch echt te vel werk. De tel raak je dan ook zo makkelijk kwijt!

Wat vind jij van mijn nagellakstash? Laat het me weten in de reactie's.

5 opmerkingen

 1. Jeetje wat heb jij veel nagellak zeg! In die rekken ziet het er heel mooi en geordend uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf maar hoe kom je aan al die rekjes??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik een lange tijd terug online besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. omg... every girls dream!! Wel mine it is!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie nagellak stash heb je! Vooral de lakjes van opi, wauw. (:

  BeantwoordenVerwijderen