Old but golden Nail-arts.Eigenlijk begon ik mijn blog om hier mijn nail-art creaties met jullie te delen, en ik zat eens terug te kijken naar wat oudere creaties. Toen leek het me leuk om deze nog eens met jullie te delen. De nail-art die je hier ziet vind ik zelf erg mooi, een van mijn eerste keren waarin ik de water marble techniek toe heb gepast.

Als ik eens niets te doen had maakte ik voorheen altijd nail-arts op nepnagels, waarna ik deze even op mijn eigen nagels plakte voor de foto. Eigenlijk vind ik dit wanneer ik terugkijk wel erg leuk. Ik denk dat ik hier dan ook weer mee ga beginnen. Wat vinden jullie?
Bovendien is dit een lekker zomerse nail-art, met de spons achtergrond en de dolfijnen.

Ook dit is een erg leuke nail-art, lekker simpel maar wederom vrij zomers met de roze kleurtjes.


Nog altijd een van mijn favoriete nail-arts. Gemaakt op gelnagels,  en ik vind ze erg chique lijken.

Ben je benieuwd naar meer oude nail-arts? Kijk dan zeker even terug tussen de artikelen, want ik vind dat er een heleboel leuke nail-arts tussen staan.

Wat is jou favoriete nail-art? Laat het me weten in de reactie's.


Geen opmerkingen