Favoriete sieraden van de afgelopen tijd.Ik ben dol op sieraden, en je zult me dan ook niet snel zonder zien. Vandaag wil ik jullie een aantal van de sieraden laten zien, die ik de afgelopen tijd het meeste heb gedragen.
Ik begin maar gelijk met de grootste sieraden, deze drie kettingen.
Links: Vleugelketting met strasssteentjes, deze vind ik geweldig. (www.kellz.nl)
Midden: Deze sleutelketting vind ik ook prachtig. Binnenin heb je allemaal hartjes, en op de rand zitten weer allemaal steentjes. ( Zinzi.)
Rechts: Ook dit kruisje vind ik erg mooi. Vrij simpel, maar toch weer mooi met de steentjes. ( Random sieradenwinkel )Dan deze slavenarmband. Deze draag ik bijna dagelijks. Hij is echt zilver, en belegd met zilverkleurige strassteentjes. Ik vind hem werkelijk prachtig.Oorbellen kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. In mijn tweede gaatje draag ik altijd dezelfde simpele knopjes, echt zilveren met strass steentjes. En in mijn eerste gaatje droeg ik de afgelopen tijd deze strass creolen, en deze strass kruisjes. De creolen vallen goed op, en de kruisjes zijn wat subtieler. ( Beide van een random sieradenwinkel )
En als laatste deze twee ringen. Links een hele mooie subtiele, maar toch erg mooi met de glinsterende banden, en rechter een wat meer opvallendere. Deze uil vind ik erg mooi, vooral omdat hij toch nog vrij subtiel is qua formaat, en de grote steen in de buik natuurlijk! En wat ook nog een voordeel aan deze is, is dat hij verstelbaar is. Deze komen beide van www.sharleyssieraden.nl

Geen opmerkingen