Lipglossjes kunnen ook leuk zijn.Hm, de standaard lipglossjes in tubes kennen we nu wel een keer. En ik denk dat we ook bijna allemaal de cupcake lipglossjes wel kennen. Maar kennen jullie deze varianten al? Een ugg, een ''Starbucks'' beker en een telefooncel? Ik vind ze in ieder geval erg leuk en ik vertel jullie er graag wat meer over.
Let's start with this cutie. Deze engelse telefooncel bevat een lichtroze lipglossje, welke ruikt naar frambozen/aardbeien. Ik vind hem heerlijk, en hij geeft een licht kleurtje en een mooie shimmer.
Engelse telefooncel lipgloss.Deze koffiebeker is erg leuk voor starbucks fans, koffie liefhebbers en eigenlijk ook elk ander. Deze koffie beker geeft een licht kleurtje en ruikt heerlijk naar koffie. En ik houd persoonlijk niet van de geur van koffie, maar deze vind ik heerlijk.

Coffee lipgloss.En last but not least, deze ugg. Ook ben ik niet een supergrote ugg fan, deze vind ik toch wel superschattig. Ook deze lipgloss geeft een licht teintje en bevat een prachtige shimmer. Verder ruikt deze naar aardbeitjes, wat ik erg aangenaam vind op mijn lippen.

Lipgloss ugg knalroze.

Hoe leuk is het om een van deze drie lipglossjes uit je handtas te toveren, en je lippen er even een glansje mee te geven? Ik vind het zoveel leuker dan een gewone tube.

Deze lipglossjes zijn ook te koop in de webshop www.Kellz.nl
Prijzen:
Ugg: €3,50
Koffiebeker: €2,95
Telefooncel: €4,50

Ook is er nog een andere Engelse variant, en is de ugg lipgloss in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wat vinden jullie van deze glossjes? Laat het me weten in de reactie's.

1 opmerking