Manhattan 'the glamorous & the fabulous' eyeshadow palettes.


Na een tijdje, bijna een maand, oops! niet te hebben geblogd ben ik weer terug. Toen ik afgelopen week even in Duitsland was, kwam ik bij de Ihr Platz deze twee palletjes van Manhattan tegen, en moest ik ze wel meenemen.

Laten we beginnen met het linker palletje. Dit palletje heet 'The glamorous' en bevat vier oogschaduwkleuren. Een lichtroze met shimmers, lichtgrijs, bruin en turquoise. Ook zit er een applicator in het palette, al gebruik ik die zelf vrijwel nooit.


Het pigment viel me reuze mee! Voor de prijs van €3,49 per palette is hier dan ook helemaal niets mee. De roze kleur is een creamy tint, en de rest van de kleurtjes zijn allemaal matte.

Dan het tweede palette, welke mijn favoriet is. Dit is het 'The fabulous.' palette, welke vier roze/paars tinten bevat.


Aii, dit palette stelde me toch echt een beetje teleur. De witte kleur is enorm creamy en de roze kleur zie je amper. De lichtpaarse kleur en de donkerpaarse kleuren zijn dan wel oké, maar erg enthousiast over dit palette ben ik niet.

De Manhattan palettes kosten €3,49 per stuk, ik heb ze zelf bij de Ihr Platz in Duitsland gekocht. Wat vind jij van deze palettes?


Geen opmerkingen