Swiss o-par Kokos Haarwax.
Ik gebruikte al een tijdje de Goldwell wax voor mijn meestal vrij pluizige haar, wat natuurlijk komt door mijn krullen. De goldwell wax heeft een aangename geur, maar toen ik deze kokos haarwax zag liggen, kon ik als kokos fan deze niet laten liggen en gooide ik hem snel in mijn mandje.De geur van deze haarwax is echt te vergelijken met de milkshake kokos van de macdonalds, die eindelijk weer terug is, yay! Maar dan in een haarwax vorm. Hij ruikt heerlijk, en niet té overheersend.Dit potje van het mer Swiss o-par, bevat 100 gram, waarvoor ik €1,95 heb betaald. Ik nam deze in Duitsland bij de combi supermarkt mee, waar je bovendien nog veel meer leuke producten kan scoren, die ik zelf nog niet eerder tegen ben gekomen in Nederland. Ik vind deze wax fijner dan mijn goldwell wax, en wanneer ik in Duitsland kom ga ik er ook zeker even een back up van halen. Mijn haar word hier veel minder pluizig van, en het blijft ook lang zitten. Wanneer ik de wax inbreng en dan nog een beetje haarlak inspray, kan ik er de hele dag mee door.

Gebruiken jullie ook een bepaalde wax voor je haar? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen