Action Body and beauty make-up organiser.Organisers voor je dagelijkse make-upjes zijn altijd handig. Een tijdje geleden was er ook een te vinden bij de action, en ik zag nu dat ze een kleinere variant hadden. Deze leek mij erg handig, en ik nam hem mee naar huis.

De organiser is van hard doorzichtig plastic, één groot vak, zes kleine vakjes voor lipsticks of mascaras, en een wat ruimer van voor kwasten, mascaras, lipglosses etc.En dit is hoe ik hem heb ingericht. In het grote vak: Blush, poeder, oogpotlood en foundation. In de kleine vakjes een lipstick en mascaras, en in het ruime vak een concealer, lipgloss en twee mini mascaras.

Wat vind jij van dit soort organisers? Laat het me weten in de reactie's.

6 opmerkingen

 1. Oeh deze lijkt me erg fijn, binnenkort maar even kijken of ze hem bij mij ook verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het echt super handig! ik heb er een van de Blokker

  BeantwoordenVerwijderen
 3. handig he, ik heb ook eentje van de action

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een andere van de action, super handig!

  BeantwoordenVerwijderen