Dupes? #2 OPI Kiss me on my tullips & Catrice Aretha's R-E-S-P-I-N-K.


Een tijdje geleden konden jullie al een dupe zien van twee prachtige OPI lakken, maar vandaag heb ik twee nieuwe lakken, welke bijzonder goede dupes zijn. Het prijsverschil is dan ook aardig groot. Links zie je OPI's ''Kiss me on my tullips.'' en rechts zie je Catrice's ''Aretha's R-E-S-P-I-N-K.'' Beide twee prachtige knalroze kleurtjes.
Hierboven heb ik van beide kleurtjes slechts één laagje aangebracht, en wauw. Zowel over die van OPI als die van Catrice ben ik erg tevreden. Links zie je OPI, rechts Catrice. De lak van OPI is net een teint donkerder, al zie je dat van een afstandje echt niet. Ik vond het persoonlijk dan ook niet nodig om nog een tweede laagje aan te brengen. 

De lakken van OPI bevatten 15 ml en kosten €14,25 en de lakken van Catrice bevatten 10 ml en kosten €2,99 Een heel groot verschil, terwijl het verschil qua kleur nauwelijks te zien is. Voor welk lakje ga jij? Laat het me weten in de reactie's!


13 opmerkingen

 1. Als je het verschil zo ziet zal ik eerder voor die van Catrice gaan dan voor een veel duurdere OPI lak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad bijna hetzelfde! Ik koop ook alleen duurdere merken als de lakjes heel speciaal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat weinig verschil...!
  kiss me on my tulips heb ik ook en heb hem 2 keer zelfs! echt de meest prachtigste donker roze lak (haha is dat een zin?!)
  mooie dupe!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, ze lijken inderdaad erg veel op elkaar! Ik ga dan voor de Catrice, omdat die veeeel goedkoper is dan die van OPI.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super kleur :) ik zou voor Catrice gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze lijken inderdaad best erg op elkaar :) Ik ga dan voor Catrice die is goedkoper haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze lijken echt heel erg op elkaar, leuke dupe! En mooie kleur roze, beide!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze lijken echt op elkaar! Ik vind t een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg, ze lijken echt veel op elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Woow, ze lijken inderdaad veel op elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje, die had ik nog nooit gezien! En ik heb ze zelf allebei nog in mijn stash zitten ook, haha.
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mooie dupe, ik zou voor OPI gaan omdat die altijd zo heel fijn lakken

  BeantwoordenVerwijderen