Essence stays no matter what mascara & oogpotlood.Wanneer het regent of tijdens zwemmen heeft niemand er belang bij om uitlopende mascara en of oogpotlood te hebben. Een hardstikke dure waterproof mascara kopen vind ik persoonlijk zonde, aangezien ik het zelf amper gebruik. Daarom test ik vandaag de Essence stays no matther what mascara & het Essence stays no matther what oogpotlood.

Laten we beginnen met de mascara. Wanneer ik het borsteltje zie ben ik er nog niet van overtuigd of dit mijn wimpers volume gaat geven, aangezien ik zelf meer fan ben van meer en kortere haartjes, maar we zullen zien! De fel geel/groene verpakking vind ik bovendien wel erg leuk, lekker vrolijk en zomers.


En daar hebben we hem, dit effect creeƫrde ik met slechts twee laagjes. Best oke toch? Het is niet denderend, maar wanneer je een derde laagje aanbrengt is het prima om een warme zomerdag mee door te komen. En of hij waterproof is? Nou en of, ik kreeg hem er dan ook met water amper af!


En dan hebben we nog het oogpotlood, waarvan we ook graag hebben dat deze goed blijft zitten. Ook hier zie je de fel gele/groene letters terug, lekker matchend.


Hierboven zie je de swatch, en het oogpotlood onder de kraan. Hier had ik hem er al een minuut onder, en er was nog niets aan de hand, ook niet wanneer ik begon te vegen. I like!
Wat wel een nadeel is, is dat mijn ogen erg begonnen te branden van de mascara. Dat kan ook aan mij liggen, al ben ik benieuwd of jullie het ook hebben?

De Essence stays no matter what mascara kost €2,99 en het Essence stays no matter what oogpotlood kost slechts €1,59.
Wat zijn jou favoriete waterproof oogproducten?


5 opmerkingen

 1. ziet er erg goed uit!!
  vooral die eyeliner lijkt me erg fijn!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zien er goede producten uit en dat voor een prima prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me fijne producten, vooral het oogpotloodje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer van de mascara

  BeantwoordenVerwijderen