Essence ticket to paradise shimmer powder.
Persoonlijk vond ik de ticket to paradise collectie van Essence niet zo bijzonder, al was er één product welke ik wel erg mooi vind. En aan de titel en foto hebben jullie het vast al wel gezien, ik heb het namelijk over de shimmer powder.

De verpakking van de poeder is erg simpel. Zwarte rand, doorzichtig deksel, maar dan..


Hello beautiful! Ik vind het patroontje echt prachtig, lekker zomers, en dat mag nu wel een keer.Het is bijna onmogelijk om de kleur goed over te laten komen op foto, maar wat is hij mooi! Ik ben echt heel erg tevreden over deze shimmer powder.

De Essence ticket to paradise shimmer powder kost €2,99 en is te koop bij o.a. het kruidvat.
Wat vind jij van deze shimmer powder?

7 opmerkingen

 1. Lijkt me een fijn product! Ik ga hem uitproberen!

  Liefs, Jennifer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit, misschien ga ik deze wel kopen, want ik zocht nog een mooi shimmer kleurtje (: xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty! Leuke blog, ik volg je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Deze ga ik zeker kopen, wat een prachtige highlighter <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hij is prachtig en vooral het patroontje

  BeantwoordenVerwijderen