Etos blush powder & Uma rouge powder.


Blush powder, rouge powder. Wat is het verschil? Voor mij is er dat niet. Laatst toen ik eventjes in duitsland was zag ik een schap van het merk Uma, iets wat ik nog niet kende. Ik heb daar onder andere een heleboel oogpotloodjes van meegenomen, maar ook deze blush. Rechts zie je de pizza blush van de etos. Zo op het eerste gezicht leken ze me beide prachtig, en ik was dan ook erg benieuwd naar het pigment.Laten we beginnen met deze mooie pizzablush. De blush heeft vijf verschillend gekleurde punten, welke er elke dubbel inzit. Vijf prachtige kleurtjes als je het mij vraagt.

En dan de swatches. Links zie je de kleur als je hem samenmengt, naar rechts alle kleurtjes apart. Ik vind alle kleurtjes erg mooi, al draag ik hem zelf gewoon gemengd. Deze Etos blush powder is voor €4,99 bij Etos te koop.


En dan de Uma blush. Dit is geen pizza blush, maar deze heeft maar een kleurtje. Een mooie roze kleur, die in de verpakking wat donker lijkt, al valt dat gelukkig reuze mee.


En ook deze geeft genoeg pigment af. Ik vind zelf de Uma blush erg prettig in gebruik, aangezien je niet hoeft te ''mengen'' en de blush dus heel mooi egaal is. Deze blush heb ik zelf in Duitsland gekocht voor €2,99.

Welke blush is jouw favoriet?


8 opmerkingen