Favorieten Juni 2013.
Vandaag is alweer de laatste dag van Juni en dat leek mij wel tijd voor een favorieten artikel. Voor mijn gevoel was de laatste dan ook alweer een tijdje geleden.
Qua oogproducten heb ik vier prachtige oogschaduws van Catrice, uit de spectaculart collectie. Ik gebruik ze dan ook alle vier voor mijn dagelijkse eotd, mochten jullie hier benieuwd naar zijn hoor ik het graag. Van links naar rechts zijn de kleuren: Bombay Bauble, Teasure it, Artfully Lustrous en So Precious. Prachtige kleurtjes. Daarvoor ligt mijn Clarins Paris mascara. Deze tester zat bij de glamour, en ik baal dan ook enorm dat het een tester is. Ik vind deze echt geweldig.Links mijn favoriete bronzer, de sunshimmer Rimmel London 3D bronzer. En rechts mijn Uma blush, deze blijf ik beide prachtig vinden, hele mooie producten voor de zomer.En dan zijn we alweer bij de laatste twee producten. Links de heerlijke lippenbalsem van Oriflame, welke naar cocos ruikt. Mijn favoriete geur! Rechts een prachtige lipstick van Mac. Dit is Viva glam Nicki 1. Ook deze blijf ik prachtig vinden.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

7 opmerkingen