Gratis Catrice nagellakjes + swatches.
Gratis nagellak is natuurlijk nooit verkeerd, maar helaas kun je niet altijd je lakjes gratis krijgen. Toen ik gisteren bij het Kruidvat kwam zag ik deze leuke actie. Je kan namenlijk als je 225 punten op je kruidvat voordeelkaart hebt, daar een Catrice nagellakje voor uitzoeken. Aangezien ik een kleine achthonderd punten had, besloot ik drie lakjes mee te nemen. Ik koos voor de kleurtjes 15 Denim More, een prachtig lichtblauw jeans kleurtje, met een hele lichte shimmer. Een kleurtje waarvan ik denk dat ik hem nog vaak ga dragen. Als volgende heb ik 21 Rosy One More Time. Dit is een licht zalmkleurig lakje, met opnieuw een lichte shimmer. En als laatste koos ik voor 24 The GlamoureX Factor. Dit is een bruin/gouden kleurtje. Hier is de shimmer wat beter in zichtbaar, en ook deze vind ik prachtig.


Op bovenstaande foto heb ik van alle kleurtjes één laagje aangebracht. Rosy One More Time stelt met één laagje niet zoveel voor, al is dit vrij logisch, aangezien het een hele lichte kleur is. Wel zie je de mooie shimmer al erg goed. Wanneer je gehaast bent is Denim Moore dekkend genoeg voor één laagje, al vind ik persoonlijk ook hier een tweede laagje wat mooier. Ook The GlamoureX Factor is good to go met één laagje, al gaat mijn voorkeur ook hier naar nog een tweede laagje.En met twee laagjes, zijn ze allemaal prachtig. Rosy One More Time dekt nu stukken beter, en de shimmer is nog mooier tot zijn plaats gekomen. Denim Moore is ook een stukje donkerder geworden, en ook hier zie je de prachtige shimmer nog beter. The GlamoureX Factor is enkel wat donkerder geworden, al komt de shimmer daardoor natuurlijk ook beter op zijn plaats.

Deze leuke actie heeft mij toch weer €2,99 gespaard, wat totaal €8,97 is. Mocht je 225 punten, of meer natuurlijk, hebben, zou ik zeker even langs het Kruidvat gaan om een lakje uit te zoeken. Welk kleurtje vind jij het mooiste?8 opmerkingen

  1. Mooie kleuren, superleuke actie ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een prachtige kleuren!
    ze passen ook erg mooi bij elkaar ;)
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleuren! Denim Moore heb ik ook, en is echt een mooi lakje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het alle drie erg leuke kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, hele mooie lakjes! Ze dekken prachtig als ik het zo zie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De shimmer in de blauwe lak is wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. mooie kleurtjes vooral de roze en blauwe

    BeantwoordenVerwijderen