Mijn oorbellenboekje.Nee, dit is geen agenda. En nee dit is ook geen notitieboek. Dit is een oorbellenboekje. Ik vind het zelf altijd heel irritant wanneer je een van de twee oorbellen kwijtraakt, of wanneer alles weer in de knoop zit. Zo'n oorbellenboekje leek mij dan ook erg handig voor mijn wat kleinere oorbellen.


In het begin ziet een ''Bladzijde'' van dit boekje er zo uit. Er kunnen dan op elke pagina zes paar oorbellen, en er zijn drie pagina's. Zelf heb ik meestal iets van ringen in, dus mijn boekje zit dan ook nog niet helemaal vol.

''Bladzijde'' één ziet er bij mij zo uit. Ik heb hier bijna alle gaatjes gevuld met vooral wat kleinere knopjes, en twee paar hangende oorbellen. Hier kan dus nog één paar bij op, al laat ik het voorlopig zo, aangezien die oorbellen anders toch worden overlapt door de oorbellen erboven.

En de tweede ''Bladzijde'' hier zie je drie paar verschillende kruisjes. Langere, kortere en wat meer gedetailleerde. Deze vind ik allemaal erg mooi, en ik draag deze dan ook regelmatig.

Dit was dan ook alweer de inhoud van míjn oorbellen boekje. Ik ben erg benieuwd of jullie ook zo'n soort boekje hebben om oorbellen of andere sieraden op te bergen. Let me know!


7 opmerkingen