Oriflame Tender Care coconut protecting balm.Ik ben dol op de producten van oriflame, en na dit product te hebben geprobeerd heb ik er weer een nieuwe favoriet bij. De tender care coconut protecting balm, een grote naam voor een klein product.
Hoe schattig is alleen het doosje al? De kleine treat yourself vind ik echt heel schattig, het voegt dan niets aan de werking van het product aan, maar dit is wel erg schattig als je het product als een cadeautje wilt geven.En dan de balm zelf. Deze protecting balms zijn er in heel veel verschillende geuren, en er komen dan ook steeds weer nieuwe geuren bij. Na er een paar te hebben geprobeerd is de cocos toch echt mijn favoriet. Een potje bevat 15 ml heerlijke balm, die erg zacht is en heel snel in je lippen trekt. Kleur geeft het niet af, maar dat is ook niet de bedoeling van deze balm.

Lijkt jou deze balm wat? Laat het me weten in de reactie's.

7 opmerkingen

 1. Lijkt me fijn, al ben ik totaal geen kokosnoot van haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mij lijkt die wel wat! ik hou van cocos :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Dit is al een oude collectie van Oriflame (2013). Ze hebben de Tender Care potjes echter nog steeds in de collectie, alleen steeds in een nieuwe geur! :)

   Verwijderen
 4. Hoi Kelly ik weet dat dit de oude potjes zijnmaar heb je nog een oude coconut tendercare? Groetjes bionda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Bionda. Ik ben geen Oriflame verkooppunt, ik schrijf enkel reviews. Dus daar kan ik je helaas niet aan helpen. :)

   Verwijderen