Pupa Butterfly in bloom 03
Dat ik dol ben op de kwaliteit van de producten van Pupa is wel zeker, maar dan hebben we het nog niet over de prachtige verpakkingen. De Pupa butterfly in bloom palettes vind ik werkelijk prachtig, en vandaag review ik nummer 03.

Wat ik erg handig aan het palette vind, is dat het zowel lichte als donkere oogschaduwkleuren bevat, en ook lichte en donkere lipglosskleuren. Ook van binnen vind ik de oogschaduw & lipgloss pannetjes erg mooi.


En dan de kleurtjes. Door de lichtval is de foto een beetje overbelicht, waardoor de kleuren niet zo mooi overkomen als in het echt, maar alsnog zie je goed de pigmentatie, en die vind ik prima! De paarse, lichtbruine en champagnekleurige zijn vrij creamige oogschaduws, en de roze en bruine zijn een stuk minder romig, maar ook erg mooi.En dan de glossjes, ik dacht eigenlijk dat ze allemaal transparant met een shimmer zouden zijn, maar ik werd verrast! Als eerste zie je de lichtpaarse kleur, waarna de lichtroze volgt. De laatste is het kleurtje uit de vlinder, welke dan ook meteen mijn favoriet is.

De Pupa Butterfly in bloom palettes zijn o.a. hier te koop voor €16,95
Wat vind jij van dit palette?

7 opmerkingen