Rimmel London Apocalips 100 Phenomenon.Ondanks dat ik liever voor een lipstick ga, heb ik na lang twijfelen toch maar de rimmel apocalips lip laquer in de kleur 100 Phenomenon meegenomen.

Dit kleurtje bevat gewoon een normale dunne applicator, wat ik zelf toch wel het fijnste vind, aangezien dit erg gemakkelijk aanbrengt. Ook de huls vind ik erg mooi. Erg simpel, maar de dop maakt het net even af.En dan het kleurtje. Het kleurtje is bijna huidskleurig, en als je vrij donkere lippen van jezelf hebt zou ik deze dan ook niet aanraden. Persoonlijk vind ik het wel een erg mooi kleurtje.En dan het kleurtje op mijn lippen. Erg mooi, al trekt hij wel vrij snel in de lijntjes. Je moet je lippen dus wel geregeld even checken, maar verder heb ik er niets op aan te merken.

De Rimmel Apocalips zijn te koop bij o.a. het Kruidvat voor de prijs van €10,9

4 opmerkingen

  1. Super leuk kleurtje! :)
    Ik vind ze er altijd goed uitzien maar toch houdt er mij iets tegen om ze te kopen ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het een mooi kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen