Rimmel London Sunshimmer 3D bronzer.Gisteren was dan een vrij warme dag, maar veel hebben we er eigenlijk nog niet gehad hier in Nederland. Veel zonlicht heb ik dan ook niet kunnen opvangen, maar gelukkig hebben we altijd nog bronzers. Zo kwam ik deze Sunshimmer 3D bronzer van Rimmel tegen, en alleen het patroontje vond ik al erg mooi.
Het patroon met allemaal kleine 'piramides' vind ik zelf erg schattig, en ik vind zo'n patroontje een product altijd net wat leuker maken.


Ik heb zelf gekozen voor het kleurtje 001 Light, maar wanneer je een wat donkerdere huidskleur hebt, is er ook nog een donkerdere variant.


En dan het kleurtje, voor mijn huid is deze erg mooi, en ik denk dat ik met de donkere kleur dan ook niet mooi was uitgekomen. Deze bronzer heeft gelukkig niet zoveel glitters, maar wel een lichte shimmer. Ik ben er zelf erg tevreden mee, en zonder zon moeten we het hier maar mee doen!

De Rimmel London Sunshimmer 3D bronzer kost €9,95 en is te koop bij o.a de da.
Wat vind jij van bronzers?

6 opmerkingen

  1. Hij ziet er wel mooi uit! ik ga denk ik toch voor de MAC highlights

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag 'm al in de winkel maar er waren geen testers... Als ik had gezien hoe mooi hij was had ik 'm zeker meegenomen! Deze lijkt me geweldig voor een mooie summer glow <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. prachtige bronzer, love patroontjes

    BeantwoordenVerwijderen