The Body Shop Mango & Coconut body butters.Ik was voorheen in het bezit van twee fullsize bodybutter van the body shop. De chocomania bodybutter, die ik nog altijd niet geweldig vind, maar hij kan er mee door. En de perzik versie, welke ik wel heerlijk vind. Nu heb ik twee mini's aan mijn collectie toegevoegd. De mango & de coconut body butters. Beide twee heerlijke geuren, en erg geschikt voor de zomer.
Laten we beginnen met de mango body butter. Nee deze is niet al half op, zo zat hij in de verpakking. Helemaal niet zo mooi als de coconut body butter, maarja, na goed gebruik ziet hij er waarschijnlijk toch zo uit. Deze mango bodybutter ruikt heerlijk zoet, naar een kruising tussen mango en perzik. Perzik is een van mijn favoriete geuren, en deze heerlijke combinatie valt dus zeker in de smaak.


Zoals je waarschijnlijk al in het potje zag is dit niet echt een boter, maar meer een bodylotion, maar dan in een potje. Dit vind ik wel jammer, aangezien je zo veel meer gebruikt en hij dus ook zo op is. Wel trekt hij redelijk snel in, alleen niet zo snel als de body butters die ik van the body shop gewend ben.En dan de coconut body butter. Ik had al een cocos body butter van het kruidvat, al gaat de geur hier steeds sneller af en gebruik ik hem daardoor dan ook nog amper.  Ik besloot dan ook hier een mini van mee te nemen, die komt altijd wel van pas, niet? Deze geur is ook heerlijk, een subtiele geur die niet te overheersend is, maar je ruikt wel echt goed de cocos.Deze body butter maakt het butter gedeelte in zijn naam echt waar. Geen slappe bodylotion, een stevige body butter. Erg prettig. De cocos variant trekt eerder in mijn huid dan de mango variant, wat waarschijnlijk komt door het verschil in de structuren.

De mini body butters bevatten elk 50 ml en kosten €6,00 per stuk.
Welke geur van the body shop vind jij fijn?

8 opmerkingen

 1. coconut!!
  wat ruikt dat lekker...haha
  lijken me erg fijn!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet zeggen dat ik dus niet zo mega erg van kokos houd, dus al zit de mango/perzik variant minder vol.. dan zal dat toch eerder mijn keuze zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wanneer je de mango versie een beetje over het potje verdeeld zit er gelukkig nog net zoveel in als bij de kokos variant!

   Verwijderen
 3. ik hou van body butter! leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben gek op de bodybutters van TBS, de kokos variant vind ik wel heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ze lijken me beide heelrijk ruiken

  BeantwoordenVerwijderen