UPDATE | Mijn nagelhoekje.
Toevallig is het deze maand net iets meer dan een jaar dat ik het artikel schreef over mijn nagelhoekje. Dat vond ik dan ook wel eens tijd voor een update, dus bij deze!
Hierboven een foto van hoe het eerst was. Links het tafeltje, rechts mijn kastje met o.a. nail-art spullen. En op de eerste foto heb je natuurlijk al kunnen zien hoe het nu is. Een stuk mooier vind ik persoonlijk. 
En daar hebben we hem nog een keer. De twee rekken boven het tafeltje, en op het tafeltje staat nu wel wat meer, ik kan zo veel makkelijker bij mijn spullen. De quote, die van www.theriverhouse.nl vandaan komt blijf ik geweldig vinden.


Hier heb ik mijn rek met een stel OPI lakken, al passen ze er helaas niet allemaal in.


Een heel stel nail-art pennen, op kleur gesorteerd. Ik vind het zelf wel erg prettig zo!


Links op het tafeltje zie je als eerste een dispenser met watjes, een potje met vijlen en andere verzorgingsproducten, daarnaast een beker met nail-art penselen en een correcter pen. En daarvoor twee nagellakremovers met een spons.


En dan hebben we rechts nog. Hier heb ik als eerste mijn Chanel stashje staan. Het zijn nog niet zoveel lakken, en ik vind het zonde om ze ergens in een hoekje neer te dumpen. Daarnaast staat een klein afvalbakje, een nagellakdrogertje, een bakje met nog lege nepnagels en een mandje met daarin wat ''Everyday'' producten. Hier zit onder andere een nageldroogspray in, een nagelwiel, nagellakremover, lemony flutter, plakband, tape, creme, spons, nagelverhardener etc in.

Ik ben zelf nog altijd erg blij met dit hoekje. Heb jij ook zo'n soort hoekje? Laat het me weten in de reactie's.

8 opmerkingen

 1. Wow, wat veel nagellak! :-) Leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, je nagellak hoekje ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk hoekje!! Erg leuk tafeltje, waar heb je die gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supper coole nagellak hoek dat wil ik ook wel maar mijn kamer is nogal vol dus heb helaas geen plak maar die van jou is echt geniaal! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WOW!! Wat heb jij een prachtige collectie zeg en wat een mooi hoekje! Erg jaloersmakend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtig hoekje and love the quote on the table

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow! Ik dacht eerst dat die bovenstaande foto van het internet was, maar nee, het is gewoon jouw hoekje! Dat vind ik echt super cool! En zo veel nagellak ook, echt mooi! xC

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow wow wow! Echt héél veel nagellak, ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen