Bomb Cosmetics Bee's Bar.Ik ben dol op zepen, al is het vinden van een zeep met een geur die je ├ęcht lekker vind nog best lastig. Ik heb zelf vaak het probleem dat ik een zeep of veel te sterk vind ruiken, of dat er gewoon teveel geur aan zit. Toen ik de zepen van Bomb Cosmetics rook had ik hier ook last van, tot ik bij deze Bee's Bar uitkwam.

De zeep allereerst vind ik er echt heel erg leuk uitzien. Niet zo een standaard afgesneden plak zeep. Deze zeep heeft een soort ombre patroon, met in het midden nog twee hartjes. Deze hartjes zie je aan beide kanten, en wanneer je de zeep tegen het licht inhoud zie je ook dat deze bronzig doorschijnen. Een erg leuk detail.Dit is een stuk zeep van 100 gram, waar ik persoonlijk vrij lang mee kan doen. Wel vind ik het altijd lekker om af te wisselen naar mate van tijd, en wanneer een zeep wat langer ligt gooi ik deze liever weg als ik er een niet zo'n lekker gevoel meer bij heb.

De geur van deze zeep vind ik echt heerlijk. De zeep ruikt naar mijn mening naar een hazelnoot, maar dan wat zachter en zoeter. Hazelnoot vind ik om te eten al heerlijk, maar als zeep is dit natuurlijk ook altijd welkom.

De zeep maakt mijn lichaam na de zeep te hebben gebruikt heerlijk zacht, en de geur blijf je ook ruiken. Nu ik de zeep hier naast me heb liggen voor dit artikel ruik ik hem ook, zonder dat hij echt onder mijn neus ligt.

Deze zeep kostte mij €3,95 en ik ben er heel erg tevreden over. Heb jij al eens iets geprobeerd van Bomb Cosmetics?

4 opmerkingen

 1. Lijkt me een hele fijne zeep! Waar heb je die gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bomb Cosmetics kende ik nog niet, maar het lijkt me een hele fijne zeep en ook helemaal niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leukerd met die hartjes <3 !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er super leuk uit en klinkt ook goed

  BeantwoordenVerwijderen