Catrice Crocodile Cracker werkend krijgen.De Glamazona collectie van Catrice ligt alweer een tijdje in de winkel. Ik had al aardig wat negatieve berichten gelezen over de Crocodile Cracker, maar ik heb een manier gevonden waarop je hem wél werkend krijgt en daarom besloot ik hem alsnog te kopen.

Goed, op de bovenstaande foto zie je hoe hij normaal crackt. Een gewone crackle lak waar naar mijn mening weinig Crocodile Cracker te zien is.Maar dan, de foto hierboven. Hier zie je wel duidelijk dat het een crocodile lakje is. Ik heb hiervoor een liquid sand lakje als basis gebruikt. Ik weet niet precies wát het met elkaar doet, maar ik denk dat het vooral door de structuur komt waardoor de lak op deze manier crackt. Ik ben erg blij dat ik deze lak toch heb gekocht, want zo vind ik hem erg leuk!

De Catrice Glamazona Crocodile Cracker is te koop voor €2,99

8 opmerkingen

 1. Dan is het resultaat wel erg gaaf inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed!! Was er ook al niet erg blij mee..
  Ga het gelijk proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk resultaat! Toch beter of de mijne die ik heb van Essence haah :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een creatieve oplossing! Zo ziet het er erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat jammer dat het op een gewone lak niet z'n effect heeft als bij een sand lakje

  BeantwoordenVerwijderen