Catrice Glamazona oogschaduws.De Glamazona collectie van Catrice sprak mij niet zo aan. De nagellakkleurtjes had ik al wel, behalve de crocodille cracker, die ik nu wel bezit. Deze twee oogschaduwkleurtjes vond ik wel erg leuk, en ik besloot deze dan ook mee te nemen.
De doosjes allereerst vind ik erg leuk. Ze zijn net wat groter dan de normale oogschaduws van Catrice, en ook de pan met oogschaduw is dus iets groter. De opdruk geeft echt een safari gevoel, waarbij ik aan een ver land denk, en daardoor dus aan vakantie. De kleur links is C04 CARMOURflage en rechts is C03 Jungle Treasure.  Links een donkergrijze kleur, rechts een lichtgrijze kleur.


En dan de swatches, mét een oogschaduwbasis eronder. Jungle treasure (rechts) is vrij licht, maar wel erg mooi. cARMOURflage (links) dekt erg goed, en met deze twee kleurtjes kun je al een hele mooie look maken. De kleuren zijn beide mat, wat ik persoonlijk wel fijn vind met deze kleurtjes.

De Glamazona oogschaduws kosten €2,89 per stuk en zijn nog beperkt te koop, aangezien deze producten uit een limited edition komen.
Welke kleur is jouw favoriet?

3 opmerkingen