Catrice Infinite Shine Lip Gloss 080 Love, Pink & Happiness.


Toen de infinite shine lip glossjes van Catrice net in het assortiment kwamen had ik er al eentje meegenomen, maar toen ik laatst bij het Kruidvat kwam en dit kleurtje zag besloot ik ook deze mee te nemen. De vorige was me aardig goed bevallen, dus ik hoopte dat dat ook zo zou zijn bij deze gloss.Het kwastje van deze lipgloss vind ik erg fijn. Hij vormt zich erg gemakkelijk om je lippen, en dit zorgt er voor dat de gloss snel is aangebracht.


En dan het kleurtje, wauw, zo op mijn hand is hij prachtig. De glitters zie je ook aardig terug, wat natuurlijk nooit verkeerd is.


Op mijn lippen komt hij nét iets lichter uit, wat ik zelf wel mooi vind. Echter lijkt hij op de foto onwijs licht, maar dat valt heel erg mee. Wel is het redeljk irritant dat je de glitters goed voelt zitten, maar ach het is beter dan een hele pikkende lipglos. Ik ben zeker blij dat ik deze gloss heb meegenomen, en ik denk dat ik hem dan ook nog veel ga dragen.

De Catrice Infinite shine lipgloss is te koop voor €2,99. Wat vind jij van dit kleurtje?

2 opmerkingen