Catrice Made to stay longlasting eyeshadow 040&080


Toen deze producten net nieuw in het assortiment kwamen wilde ik ze eigenlijk al proberen. De Catrice Made to stay longlasting eyeshadows. Nu deze oogschaduws het assortiment uitgaan besloot ik ze toch maar mee te nemen, en daar heb ik nog altijd geen spijt van.
Ik koos voor de kleuren 080 Copper & Gabbana (links) en 040 Lord of the blings (rechts.) Beide twee onwijs mooie kleurtjes, die ook nog goed samen te dragen zijn. Copper & Gabbana is zoals de naam het al zegt een koperen kleur, met een lichte shimmer. Lord of the blings is een lichte champagne kleur met dezelfde shimmer erin. Wat ik wel een nadeel vind, is dat nagel gelijk helemaal vol oogschaduw zit wanneer je de kleur op je vinger pakt.

En dan de swatches, beide kleuren dekken onwijs goed en ik ben dan ook onwijs blij dat ik deze heb meegenomen. De made to stay eyeshadows zijn vergelijkbaar met de Maybelline Color tattoo's, die ik ook nog altijd met plezier draag.

Deze producten zijn nu met 50% korting te verkrijgen, de normale verkoopprijs was €3,89. Wat vind jij van deze oogschaduws?8 opmerkingen

 1. Gisteren toevallig ook deze beide kleuren gekocht, wil nu even naar een andere winkel toe om meer te kopen want het waren de laatst in ndeze winkel, fijn produkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Draag wel elke dag oogschaduw maar heb deze nooit geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof dat je deze hebt gekocht! Ik heb de rechterkleur ook, maar dan in een limited edition circus circus hoesje, en ben er heel blij mee! Ik vind hem heel prettig als basis onder een look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De gouden kleur is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! wil ze ook nog halen (nu t nog kan ;))

  BeantwoordenVerwijderen