Chanel 667 Bel-Argus.
Mijn Chanel nagellak collectie is dan nog niet zo groot, hij word toch elke keer weer uitgebreid. Afgelopen week kreeg ik dit prachtige lakje in de kleur 667 Bel-Argus, en wauw wat is hij mooi! Ik had het lakje Azuré al uit dezelfde collectie, maar toen ik die kocht zat ik ook al te twijfelen over deze kleur. En wat ben ik blij dat ik hem nu toch heb meegenomen!

Even een foto van het doosje, want ik blijf die doosjes prachtig vinden. Heel simpel zwart met de naam en wat andere tekst in het wit, en dan de gouden rand onder aan de verpakking. Ik vind hem leuk!En dan nu het kleurtje zelf. Bel-Argus komt op de foto veel lichter over dan hij in het echt is, in het echt is het eerder donkerblauw dan azuurblauw, zoals hij op de foto overkomt. Ik heb twee laagjes opgedaan, al is één laagje dekkend genoeg.  Ik ben ook weer zeer tevreden over dit mooie lakje van Chanel, en ik wil dan ook nog zeker meer Chanel lakjes aan mijn collectie toevoegen.

Chanel lakjes kosten €23,00 per stuk. Wat vind jij van dit kleurtje?

11 opmerkingen

 1. Prachtig lakje! Ik vind Chanel alleen altijd zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je helemaal gelijk in! Maar zo af en toe gun ik mezelf zo'n juweeltje haha.

   Verwijderen
 2. Het is inderdaad wel een juweeltje ja :-) Mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt verliefd geworden op dit lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleur! Helaas laat mijn budget het niet om producten van Chanel te kopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi lakje! Ooit zal ik ook een Chanel lakje kopen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtig kleurtje, i love blue

  BeantwoordenVerwijderen