China Glaze Splish Splash & I'm not lion.


De laatste tijd word ik steeds minder fan van OPI, en toen ik online naar make-up en nagellak zat te kijken besloot ik wat China Glaze lakken te bestellen, waaronder deze twee mooie kleurtjes. Links zien jullie Splish Splash, deze lak komt uit de Summer Neons collectie. De rechter lak is I'm not lion uit de Safari Collectie.En dan de swatches. Links I'm not lion, rechts Splish Splash. I'm not lion is een prachtig, champagnekleurig, holografisch lakje en hiervan heb ik één laagje aangebracht. Een tweede laagje zou nog kunnen, maar ik vind het persoonlijk niet echt nodig. Splish splash is een prachtig, blauw kleurtje met een onwijs mooie shimmer. Ik denk bij dit kleurtje meteen aan helder zwembadwater.

Ik heb deze lakken gekocht voor €5,45. 

Welke kleur is jouw favoriet?

8 opmerkingen

 1. im not lion ziet er supermooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Im Not Lion is voor mij een favoriet. Ik heb nog nooit nagellak van China Glaze gekocht. Het lijken mij wel fijne lakjes om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke lakjes! Een favoriet kiezen vind ik heel erg moeilijk, want ze zijn beide heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat goude lakje is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh i'm not lion is zoooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow wat een prachtige kleuren

  BeantwoordenVerwijderen