Colors of the rainbow tag.Ik ben normaal niet zo'n fan van tags, maar de ''Colors of the rainbow tag.'' vond ik toch wel erg leuk. En aangezien dit niet alleen een tag is waar je vragen beantwoord, maar meer wat verteld over producten, besloot ik deze tag toch maar te doen. Voor de kleur rood heb ik als eerste een lakje van Catrice gekozen, dit is een lakje uit een limited edition, dit is C03 Colour Bomb. Daarnaast licht de Incrediball mascara van Miss Sporty.Bij oranje koos ik voor deze mango bodybutter van The Body Shop en de Fanta Lipsmacker. Beide twee heerlijk geurende producten.In geel had ik eigenlijk niet zoveel producten, maar ik heb er toch weer twee weten te vinden. Links de Dove Nourishing Oil care anti-klit spray. Rechts zie je een labello in Lait & Miel.Voor groen geld eigenlijk hetzelfde verhaal als voor geel, maar ook hier heb ik toch twee producten gevonden. Links een mono oogschaduw van Essence in de kleur 21 Colour Splash en rechts de Studio Lash mascara van Miss Sporty.Dan zijn we alweer bij de een na laatste kleur van de regenboog, namenlijk blauw. Links zie je een anti-klit spray van Oriflame, deze vind ik overigens erg fijn. Hier heb ik zeker al wel zo'n vijf flessen van opgemaakt. Rechts zie je een prachtige color tattoo van Maybelline. Deze is in de kleur 20 Turquoise Forever.


En als laatste komen we bij paars. Links zie je een nail-art striper van Taiwan, dit is echt een hele fijne striper, en ook één van mijn eersten. Rechts zie je een hele mooie oogschaduw van de Essence Fantasia collectie, deze is in de kleur 01 Elves Like Lilac.

En dit was de tag al weer, wat zijn jouw favoriete ''Rainbow'' producten? 

11 opmerkingen

 1. Wat een leuke tag! Deze kende ik nog niet :-)
  En mooie producten heb je gekozen ook, die mango body butter lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke Tag! Mooie producten heb je uitgekozen en je foto's zijn supervrolijk erdoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag! En leuk om te zien. Heel vrolijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit echt een leuke tag! Ook heel leuk zo die eerste foto met alle gekleurde producten naast elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag! Deze ga ik zeker onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag en fijne producten om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke tag en leuke producten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke tag! Ik had deze nog niet eerder gezien. Leuk producten ook!

  BeantwoordenVerwijderen