Dove Gofresh Pomegranate & Lemon Verbena deodorant.


Deodorant is altijd fijn om bij je te hebben, en zeker wanneer het wat warmer is. Voor de vakantie besloot ik nog twee deodoranten te halen, en ik kwam uit op deze deo's van Dove. Ik was al een tijdje benieuwd naar de maximum protection deo, en nu wilde ik hem toch wel een keer uitproberen.Laten we beginnen met het product waar ik het meest benieuwd naar was. Dit is de Dove maximum protection Pomegranate & Lemon Verbena deodorant, en dit is geen roller of spuitfles maar een soort stick.Op de achterkant van de stick staat ook nog hoe je hem gebruikt, maar dat spreekt wel voor zich. Deze deo bevat 45 ml, wat ongeveer één derde van de spuitfles is.En zo ziet de deostick er dan uit, zónder hem nog te hebben gebruikt. Je ziet een soort wax achtig rondje door de gaatjes heen.En wanneer je draait komt er steeds meer van deze substantie uit. Hij brengt ook aan als een soort crème die uit een stick komt, die na een tijdje is ingetrokken.

De Dove Maximum Protection deodorant kost €7,99


En dan hebben we nog de normale deodorant. Dit is de Dove gofresh Pomegranate & Lemon Verbena deodorant. 

De geuren van de beide deodorants zijn uiteraard hetzelfde, en ruiken naar granaatappel en citroen, wat vanzelfsprekend is. Ik vind ze heerlijk ruiken, ze zijn lekker fris en niet té zoet.


Deze deodorant heeft gewoon een spuitfles, en werkt prima. Wat fijn is dat deze deodorant geen alcohol bevat, de maximum protection bevat Benzyl alcohol.
Beide deodorants bevallen mij tot nu toe erg goed, een favoriet heb ik zelf niet echt, al is de maximum protection wel erg handig voor in je tas, de gofresh deodorant werkt echter sneller, aangezien je enkel hoeft te sprayen en niet hoeft te draaien. Veel verschil is het niet, ik blijf ze dan ook zeker allebei gebruiken.


De Dove gofresh deodorant kost €3,79
Naar welke deodorant gaat jouw voorkeur uit?

4 opmerkingen