Essie Naughty Nautical.Hoewel mijn nagellak stash toch best wel groot is, en blijft groeien, had ik nog nooit een lakje van Essie geprobeerd. Voorheen kwam ik dit dan ook alleen tegen bij de Etos, en bij de Etos hier in de buurt komen de nieuwe collecties pas vrij laat. Nu kwam ik bij de DA, waar ik een Essie schap aantrok, met twee collecties die ik bij de Etos nog nooit had gezien. Ik zag dan niet heel erg veel bijzondere lakjes, maar dit mooie kleurtje besloot ik toch mee te nemen.
Naughty Nautical is een turquoise kleurtje met hele miniscule glittertjes, en wauw wat is deze mooi! Ik vind het een perfect kleurtje voor de zomer, en het flesje is dan ook zeker niet te groot om mee te nemen op reis. Ik heb twee laagjes van dit prachtkleurtje aangebracht, en daarmee dekte hij naar mijn mening goed genoeg. Ik vind de lakken van Essie ook erg fijn lakken. Het kwastje is dan ook vrij breed, waardoor je in zo ongeveer één baan je hele nagel kan lakken.

Een Essie lakje bevat 13,5 ml en kost €9,99
Wat vind jij van dit kleurtje?

7 opmerkingen

 1. Ik vind het een erg mooi kleurtje maar van mij had die nog wel wat lichter gemogen, meer pastel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat er van die teeny tiny glittertjes inzitten, dat maakt het speciaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een heel mooi vrolijk kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kleurtje! Ik hou van de lakjes van Essie, ze zijn zo prettig om mee te lakken :-)

  BeantwoordenVerwijderen