Hema Bronzing Powder.De laatste tijd gebruik ik steeds meer bronzers, en dat terwijl ik voorheen geen één bronzer in mijn stash had. Inmiddels heb ik er drie, en dat is genoeg om de komende tijd mee door te komen. Toen ik de Hema binnenliep zag ik wat nieuwe producten liggen, en ik nam onder andere deze bronzing powder mee. Deze Bronzing powder was er in twee kleuren, dit is de kleur 01. 
Ik vind allereerst het patroontje onwijs leuk. Vrij simpel, maar leuker dan zonder patroontje. Dat hij ook nog gebruikt kan worden als blush is helemaal handig!De blush lijkt zo op het eerste gezicht aardig mat, maar wanneer je hem in de zon ziet heeft hij wel degelijk een onwijs mooie shimmer.En dan de swatch. Ook hier lijkt hij vrij mat en donker, erg jammer want in het echt is hij prachtig. Momenteel zeker mijn favoriete bronzer! Deze bronzer was er bij ons in twee kleuren. Deze, en de andere leek me in de winkel wat donkerder, de kleur blush was ook wat meer koraal.

Deze Bronzing Powder is te koop bij de Hema voor €6,50.
Wat vind jij van deze bronzing powder?

5 opmerkingen

 1. Ik heb de andere versie. Echt prachtig is 'ie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je de shimmer niet goed kan zien op de foto, op de eerste foto ziet hij er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er echt heel mooi uit. Ik ga je even volgen op bloglovin, volg je mij terug?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er mooi uit!
  ik draag ook graag bronzers, passen me gweoon beter dan blushes op de een of andere manier ;) Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ziet de bronzer er prachtig uit, ik vindt het patroon ook echt heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen