Kruidvat scrubcrème abrikoos.Voorheen vielen mij deze potjes noot zo op. Ik vind het een beetje op potjes lijken waar je normaal pillen in koopt, en ze zien er dan ook niet echt uit als een potje waar scrub in zou zitten. Toen ik de tekst op het potje las ''Scrubcrème'' Was ik enorm benieuwd, en de abrikoosgeur die de scrub zou moeten hebben maakte mij nog blijer.

Eenmaal thuis was ik enorm benieuwd naar de geur, want er zat een beschermingsfolietje overheen waardoor je de geur niet kon ruiken. Toen ik die eraf haalde en de geur rook verbaasde het me dan ook zeker, Kruidvat waar is de abrikoos? Ik ruik alleen een crème die net wat zoeter is dan een normale crème. Heel erg jammer, want als hij lekker ruikt is het natuurlijk een stuk fijner om te scrubben.De geur ter zijde, laten we overgaan naar de scrub zelf. Een dunne crème met abrikozenpitjes, maar wat werkt deze scrub ongelovelijk fijn! Nadat ik geen geur rook was ik dan ook aardig teleurgesteld en zag de bui al wel hangen, maar gelukkig ging de scrub nog tegen mijn verwachtingen in. Na mijn huid te hebben gescrubd was deze heerlijk zacht.

Deze Kruidvat scrubcrème is uiteraard te koop bij het Kruidvat voor €2,39.
Heb jij ervaring met de Kruidvat scrubcrèmes? 

5 opmerkingen

  1. Klinkt goed! Mooi prijsje ook! :D Jammer van de geur..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze schrub ooit in het verleden geprobeerd. Ze zijn in een nieuw jasje gestoken. Je ruikt inderdaad de geur bijna niet maar werkt wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. is het een scrub voor gezicht of body?

    BeantwoordenVerwijderen