Lancôme Paris Hypnose Gift Set.


Wanneer je een setje koopt welke meerdere producten bevat, ben je vrijwel altijd goedkoper uit. En bovendien vind ik dit soort setjes persoonlijk ook veel leuker als losse producten. Het Hypnose setje van Lancôme sprak mij erg aan, door de mascara, oogpotlood en tevens remover die hierin zaten, en ik besloot hem mee te nemen.
Laten we maar van links naar rechts in het setje werken, en beginnen met de mascara. Wat ik ten eerste erg leuk vind is dat de producten er ook op volgorde inzitten. Mascara, oogpotlood, remover. Het erop smeren, en het er dan weer afhalen. Ik heb geen idee of dit expres gebeurd, maar het is wel handig. Zo ligt het meteen op rij. Allereerst de huls van de mascara. Deze is gewoon simpel zwart, niet bijzonder, maar de gouden ''ring'' bij de dop maakt het wel helemaal af. Het borsteltje zelf ziet er op het eerste gezicht ook erg fijn uit. Kleine haartjes die vrij dicht op elkaar staan, daar houd ik persoonlijk wel van.


En dan de mascara op mijn wimpers. Slechts één goed laagje is voldoende om je wimpers wat extra volume te geven, en een mooie zwarte laag mascara. De laag is in het echt dan ook zwarter dan op de foto, hier komt hij nogal dofjes over, dat is hij totaal niet!Ik kan me er vreselijk aan ergeren wanneer een oogpotlood niet goed zwart is, of wanneer deze er na een half uurtje al weer af is. Dit probleem heb ik dan ook al zo vaak gehad, tot ik dit potloodje probeerde. Wederom is hier de verpakking weer zwart, al is hier de hele dop goud. Erg mooi, lekker simpel  maar toch chique.En ja hoor, hij is goed zwart. Nu was ik alsnog bang dat hij op mijn ogen zou tegenvallen, maar oh nee dat deed hij niet. Ik ben dan ook heel erg blij met dit potloodje.En dan als laatste deze mini-remover. Erg handig voor op vakantie, aangezien hij maar 30 ml bevat. Deze moet je eerst schudden voor je hem gebruikt, zo mengen de twee kleuren vloeistof zich. Door enkel even een paar keer te vegen is mijn make-up ook erg goed verwijderd en is mijn huid lekker zacht.

Deze Lancôme Paris Hypnose Gift Set kost c.a. €23,35
Wat is jou favoriete product uit dit setje?

5 opmerkingen

 1. Lijkt me echt een super leuk setje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super tof setje! Vooral zo met die remover erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie set! Deze is helemaal compleet door de remover die erbij zit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi setje,voor de prijs zal ik het zeker meenemen

  BeantwoordenVerwijderen