NEW IN | Hunkemöller bikini.
Een juiste bikini vinden kan nog een heel karwei zijn. Ik had zelf de moed bijna opgegeven, tot ik de Hunkemöller binnenkwam, en daar zag ik deze bikini. Ik vind het zelf altijd erg vervelend dat een bikini in veel winkels in één maat te koop is. Dus bijvoorbeeld de bovenkant een M, en de onderkant een M. Wat ik zo fijn vind aan de bikini's van de Hunkemöller is dat je de bovenkantjes en onderkantjes kan mixen.

Ik koos voor deze diepblauwe met witte bikini, met aan zowel het broekje als bij het topje een gouden gesp. Ik vind dit een heel mooi detail, vooral aangezien hij vrij onopvallend is, maar het geheel toch net wat leuker maakt. Dit bovenstukje kostte mij €24,99Het broekje is wat hoger, een beetje high waisted dus. Ook hier zie je de diepblauwe en witte kleur terug, en wederom de gouden gesp. Het onderstukje kostte mij €14,99

Wanneer je er last van hebt dat je twee maten nodig hebt bij een bikini raad ik je dus zeker aan om even langs de Hunkemöller te gaan. Hier hebben ze bovendien ook veel keuze in bikini's. Ik ben dan ook erg blij met mijn aankoop, en hier kan ik mijn zomer wel mee door.

In totaal was ik dus €40,00 kwijt voor mijn bikini. Waar haal jij graag bikini's?


11 opmerkingen

 1. Mooie bikini zeg! Vooral de kleuren combi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is erg mooi! Ik heb mijn bikini bij Esprit gekocht, daar kun je ook losse stukjes kopen als je van boven en onder verschillende maten hebt. Heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker dat hij een beetje high waisted is, dat is top! De kleurencombo is ook prachtig, echt zo'n classy bikini. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zeg deze bikini! Ik ben ook nog steeds op zoek, moeilijk hoor..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie bikini. Ik houd wel van de maritieme stijl! Zelf moet ik eigenlijk nog een bikini halen. Die ik heb zijn aan vervanging toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind dit echt een hele leuke bikini! de kleuren combinatie is echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie bikini :) Ik koop de mijne ook altijd bij de hunkemoller :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie bikini! Ik haal ze zelf ook vaak bij de hunkemoller.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke bikini! ik haal ze meestal ook bij hönkemuller of livera.. vind het altijd fijn dat je dan broekjes en bovenstukjes los kunt kopen omdat de maten bij mij onder en boven niet gelijk zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie bikini, ziet er stevig(kwalitatief goed) uit

  BeantwoordenVerwijderen