NEW IN | Iphone case & Believe bracelet.Sinds kort heb ik mijn iPhone 5, en daar heb ik nog niet zoveel hoesjes voor. Toen ik dit onwijs leuke hoesje zag was ik gelijk verkocht, en ik ben hier heel erg blij mee. Armbandjes had ik ook genoeg, maar ik wilde al een tijdje zo'n vintage armbandje met de tekst Believe. Ik kon hem nergens vinden, dus toen ik deze kreeg was ik ook ontzettend blij.Het hoesje is mintgroen met zilveren studs, een lekkere zomerse kleur, en het hoesje klikt goed om mijn iPhone. Erg beschermend is hij niet, deze is meer echt voor de sier.En dan het armbandje, deze vind ik ook onwijs leuk. Deze heeft een wit bandje met een infinity teken, een bruin gevlochten bandje, een witte met een Believe bedel en een witte met een kruis. Deze zitten allemaal aan elkaar vast, en wat zo fijn is dat je de armband kunt verstellen, en aangezien ik hele dunne polsen heb is dat erg handig.

Wat vind jij van deze items?

4 opmerkingen