NEW IN | Zinzi horloge.
Ik was al een tijdje aan het twijfelen of ik het horloge van Zinzi zou kopen. Ik vind hem dan ook echt prachtig, maar de prijs is niet niks voor een horloge. Na een tijdje te hebben getwijfeld heb ik het horloge toch gekocht, en wat ben ik er blij mee!


Ik heb het horloge in de witte variant, en deze heeft dan een wit klokje en een wit bandje. De bandjes kun je bovendien wel veranderen qua kleur, en ik heb er dan ook een lichtroze bandje bijgekregen.Wat ook erg handig is aan het horloge, is dat de wijzers en nummers glow in the dark zijn. Zo kun je ook in het donker de tijd bekijken, wat ik tot nu toe al erg handig heb gevonden. Ook is het horloge waterdicht, dus als je hem eens vergeet af te doen is dit helemaal niet erg.

Het Zinzi horloge kost €149,95.
Wat vind jij van dit horloge?

7 opmerkingen

 1. De prijs is inderdaad geen koopje. Wel is het heel handig dat het dus waterdicht is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, mooi horloge! zelf heb ik ook een horloge me glow in de dark (waa ik pas na een jaar achter kwam :s ) ik vind het ook wel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is prachtig! (precies ook wat ik mooi vind :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk horloge, al ben ik zelf niet zo'n diamantenfan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie horloge en heel handig van het glow in the dark

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is echt práchtig meid! Kan me voorstellen dat je er heel blij mee bent :D

  BeantwoordenVerwijderen