Oriflame Velvet Blaze Cream Eye Shadow.Toen ik in eerste instantie deze roze Velvet Blaze cream eyeshadow zag, dacht ik zeker niet aan een oogschaduw, maar meer aan een erg mooie kleur lipgloss. Toen ik de huls wat beter bekeek zag ik dat het echter een oogschaduw was, en wauw, ik ben razend enthousiast over deze producten!

Goed, wanneer er niets op de verpakking had gestaan, had ik vooral bij de roze zeker niet gedacht aan een lipgloss, maar aan een mooie matte lipcream. De kwastjes zien er dan ook precies zo uit als een lipkwastje.Maar dan de swatches. Hier kan ik toch wel zien dat het om oogschaduw gaat, aangezien ze daar wat dik voor zijn. Maar wauw, dit blijven prachtige kleurtjes.En dan een beetje uitgesmeerd. Wauw. Met deze kleurtjes heb ik de afgelopen tijd al een helebool looks gemaakt. Ik vind ze erg fijn werken, en ook voor op reis is dit veel makkelijker dan gepriegel met losse oogschaduws en al die kwasten. Van links naar rechts zie je de kleuren Golden Green, Shimmer Taupe en Bare Pink.

Deze oogschaduws kosten €13,00 per stuk. Wat vind jij van deze oogschaduws?


5 opmerkingen

 1. Oh mijn moeder zocht deze soort oogschaduws! Fijn :-) Ze lijken me makkelijk om mee te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, ik dacht ook meteen aan lipgloss!
  Ik vind de roze wel erg mooi voor een oogschaduw, wel goed uitsmeren idd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig! zien er idd uit als lipgloss! Pigment is super! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die roze is prachtig! Het pigment is echt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen