Sleek i-Divine Au Naturel Palette.


Ik had nog nooit een product van Sleek geprobeerd, wat me nu toch echt wel een keer tijd leek. Ik besloot twee producten van Sleek te kopen, waaronder het Au Naturel Palette. Ik had al veel goeds over de Sleek palettes gehoord, en aangezien ik deze kleurtjes erg mooi vond besloot ik voor deze te gaan.Ik neem aan dat iedereen de Sleek palettes wel kent, en veel valt er dan ook niet meer over de vormgeving van het palette te zeggen. Dit is gewoon een vrij simpel matzwart palette met in glanszwart de tekstopdruk.


En dan de kleurtjes. Ondanks dat je felle kleuren ook goed draagbaar kunt maken ga ik al snel uit naar bruintinten. Ik vind bruine oogschaduw gewoon onwijs mooi staan, en je kunt er zoveel kanten mee op.


De bovenste rij zijn vooral lichte kleurtjes, en op mijn huid die nu wat donkerder is en door het zonlicht wat er ook nog eens op scheen zie je deze kleurtjes dan ook niet zo goed. Op mijn ogen echter viel dit reuze mee en was ik onwijs blij met het resultaat. Dit zijn bijna allemaal matte kleurtjes, behalve Taupe (rechts)


En dan de onderste rij. Dit is dan ook mijn favoriete rij, maar doormiddel van de bovenste rij en de onderste rij te combineren komen er heel veel looks uit. Ik ben heel erg blij dat ik voor dit palette heb gekozen, en ik wil dan ook zeker nog meer Sleek palettes bemachtigen!

Ik kocht het Sleek Au Naturel Palette voor €9,50.
Wat is jouw favoriete Sleek palette?

3 opmerkingen