Sleek Rose Gold Blush.Een tijdje geleden konden jullie al lezen over het Au naturel palette van Sleek, en nu heb ik voor jullie de Rose Gold blush. Ik denk dat dit wel een van de bekendste blushes van Sleek is. Wanneer ik een blush naam van Sleek moet roepen is het dan ook Rose Gold, dé dupe van Nars' Orgasm.


Rose gold is een onwijs mooie peachy/roze kleur met een gouden shimmer. Wanneer je deze op je wangen aanbrengt zie je de gouden shimmer ook goed terug.De blush is onwijs gepigmenteerd, dus daar moet je zeker even mee oppassen. Maar wauw, hij is echt prachtig. Ik zat al een tijdje naar deze blush te kijken en ben dan ook heel erg blij dat ik hem eindelijk heb besteld.

De Sleek Rose Gold blush heb ik gekocht voor €5,50.
Wat vind jij van deze blush?

8 opmerkingen

 1. Ik heb hem ook, vind hem prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig van kleur, maar die glans is er te veel aan voor mij. I don't need any more shine! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! ik hou van de shimmer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind hem ook zo mooi! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem in een palette zitten, echt zomooi! Je hebt een super leuke blog, ik volg je vanaf nu via Bloglovin'.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hij ziet er inderdaad heel mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen