What's in my travel make-up bag?Voor sommigen is de vakantie al begonnen, en sommigen moeten nog even. Voor mij begint de vakantie vandaag officieel, en daar ben ik onwijs blij mee. Om een beetje in de vakantie stemming te komen, wil ik jullie laten zien welke make-up producten ik mee neem op vakantie.

Het tasje wat je op de eerste foto ziet komt van Givenchy. Deze kocht ik in een cadeauset, waar ook een bodylotion en de parfum van Givenchy Play in zaten. Hij is erg compact, maar toch past er aardig wat in. Op vakantie draag ik meestal dan ook niet zo veel make-up, meestal wat mascara, poeder en een kleurtje op de lippen. Maar als je eens uit eten gaat is het ook altijd leuk om even een snelle ooglook te maken.Op de bovenstaande foto: Hema poederkwast, Miss Sporty cateyes palette, Catrice absolute nude palette, Essence I love stage oogschaduwbasis, Catrice concealer, Mac viva glam nicki 1 lipstick, dior oogschaduwpalette, Rimmel London 3D Sunshimmer bronzer, Essence blush kwast, wenkbrauwborsteltje en last but not least, een oogschaduwkwast van het Kruidvat eigen merk.


Op de bovenstaande foto: Essence stays no matter what waterproof mascara, Essence stays no matter what waterproof oogpotlood, Bourjois fantastic volume mascara, Essence maximum length mascara, Maybelline master drama oogpotlood, Gosh lipgloss, Essence translucent powder, twee oogschaduwkwasten van Essence en een oogschaduwkwast van Hema. 

Welk product neem jij graag mee op vakantie?10 opmerkingen