Catrice Liquid Metal Eyeshadows.De nieuwe assortimenten van Catrice en Essence druppelen nog altijd rustig binnen. Hier hebben ze gelukkig de volledige assortimenten al, en ook deze prachtige oogschaduws van Catrice belanden in mijn mandje. De paarse liquid metal oogschaduw had ik al op vakantie gekocht, maar daar waren toen de rest van de kleurtjes helaas al uitverkocht.
Van links naar rechts zijn dit de kleuren: 020 Gold 'n roses, 010 Look me in the ice en 080 Mauves like jagger.  Ik vind de kleuren vooral mooi bij elkaar in één look.  Ook de patroontjes in de oogschaduw vind ik erg mooi.


En dan de swatches zónder oogschaduwbasis en door enkel lichtjes te vegen. En wauw wat een mooie kleuren zijn het. De pigmentatie lijkt op de foto niet zo denderend, maar dat zijn ze zeker wel. Ze geven bijna geen fall out en blijven gedurende dag goed zitten.

De Catrice Liquid Metal oogschaduws kosten €3,99 per stuk.
Welke kleur is jouw favoriet?21 opmerkingen

 1. 080 Mauves like jagger ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gold 'n roses lijkt heel erg op Frosted Apple van Essence! Ik vind ze alle 3 erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw heel mooi! ik vind 080 t mooist :) maar de andere twee zijn ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleurtjes zeg, leuk voor een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de kleurtjes erg mooi :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb precies drie andere kleuren uit de collectie maar Gold 'n Roses en Mauve's like Jagger gaan er zeker nog bij komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind ze super mooi! ik wil ze ook heel graag haha. Ik follow je nu op bloglovin! follow back?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleurtjes en goede pigmentatie ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, die pigmentatie is echt goed! Kan niet wachten hier een ooglook mee te zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn alle drie heel mooi! Ben benieuwd hoe ze staan :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt leuke kleuren! ik denk dat ik 020 het mooiste vind!

  BeantwoordenVerwijderen