Catrice Shine Gel Colour 060 Don't Pink And Drive.Essence was niet de enige die met nieuwe lipsticks kwam, want ook Catrice heeft weer een stel nieuwe kleurtjes in het assortiment zitten. Ik koos zelf voor het kleurtje 060 Don't Pink And Drive. Dit is een knalroze kleur, maar het is geen gewone lipstick, dit is een Gel Colour lipstick.De hulsen van de Catrice lipsticks zijn nog wel hetzelfde gebleven. Simpel zilverkleurig met het Catrice logo onderaan, en daar heb ik weinig op aan te merken.En dan de swatch op mijn hand. In eerste instantie was ik wat teleur gesteld, aangezien hij in de verpakking zoveel feller leek. Maar toen viel mij het pas op dat het een Gel colour was, en geen gewone lipstick. Het kleurtje verder is wel echt prachtig! Knalroze, maar nét niet té opvallend. Doordat het een Gel colour is is hij ook heel goed draagbaar.


En dan het kleurtje op mijn lippen. Lekker roze, maar niet té. Net als op mijn hand vind ik hem erg mooi. De lipstick blijft wel redelijk goed zitten, al is het wel handig hem mee te nemen, zodat je hem kan bijwerken mocht dat nodig zijn.

De Catrice Shine Gel Colour lipsticks kosten €3,99 per stuk.
Wat vind jij van dit kleurtje?

24 opmerkingen

 1. Spijtig dat de kleur zo roze is

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke naam, het kleurtje staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk kleurtje (:
  De naam is ook wel grappig ^^

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur!
  Vind zelf de andere lipsticks van Catrice fijner, puur omdat ze gepigmenteerder zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur en de pigmentatie vind ik ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Roze op mijn lippen is niet mijn ding maar vind dit wel een heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooi kleurtje! van mij hoeft dat hele heftige niet altijd heel per sé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die naam is echt leuk bedacht:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleur:) Volg je mij al? Morgen heb ik een winactie waarbij je een roségouden armband van €50 kunt winnen. Kijk even als het je wat lijkt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ben helemaal dol op deze kleurtjes! Shockeert je in de huls maar staat lief op de lippen, net als deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleur! Ik ben dol op de lipsticks van Catrice!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kleur zeg! Ik vind naam echt ontzettend leuk bedacht :-) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleur! Had ik eigenlijk niet verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind hem erg mooi, maar wel redelijk transparant.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi en lief kleurtje! De verpakking vind ik ook erg tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb deze ook hihi, erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen