China Glaze Hook and line, Luxe and lush & Dress me up.Vandaag heb ik opnieuw drie lakken uit The Hunger Games collectie van China Glaze. Van links naar rechts heb ik de kleuren: Dress me up, Luxe and Lush & Hook and line.

Hook and line is een prachtig lichtgrijze kleur met een hele mooie shimmer. Hier heb ik één laagje van aangebracht. Daarnaast hebben we Dress me up, een mooie oudroze lak. En daarnaast Stone Cold met als topper: Luxe and Lush. Dit is zeker mijn favoriete lak door de onwijs mooie ''Flakies'' die er in zitten.

Ik heb deze China Glaze lakken voor €5,45 per stuk gekocht.
Welke lak is jouw favoriet?5 opmerkingen

 1. Wat een prachtige lakken zeg! Waar heb je de lakken zo goedkoop weten te scoren? Zou je het willen mailen of in een reactie op me blog achter willen laten? Vergeet altijd terug te lezen xd
  ambervandijl@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n mooie collectie! Prachtige kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zijn ze! vooral de middelste :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. love Luxe and Lush, ziet er heel mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen